注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

liyi0108 的博客

幸福合作社

 
 
 

日志

 
 

明明的诗(一)  

2011-03-23 22:18:31|  分类: 中学生活 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

     明明这学期选修了英语诗歌,她们在欣赏诗歌的同时,也学着写诗。下面是明明新写的诗,我非常喜欢。在明明的诗中白与黑是快乐与不快乐的代表。不知朋友如何认为?

     明明的诗 - lily - liyi0108 的博客

  

                 white and black 

 

What’s the world like, in my eyes?

Don’t you be worry,

And look into my story.

 

Everything is white, so dreamy.

From high up above, where spirits live,

Delightful as ever, cotton candies they give.

 

Everything is black, so cold.

From deep down below, where devils rule,

Dreadful as ever, in dim lights so cruel.

  评论这张
 
阅读(186)| 评论(20)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017